Ziekenhuis Senegal

9 januari 2009

Een bezoek aan een ziekenhuis stemt treurig. Het betreft weliswaar een kleiner ziekenhuis in Toeba Dialoa, maar toch. Slechte hygiënische omstandigheden, armoe, afbladderende verf, verroeste bedden en slechte voorzieningen. We spreken een vrouw die net een kind heeft gebaard. Alle vrouwen van de famillie zijn aanwezig. Ik ben de enige man. Wat mijn naam is? Ze willen het kind naar mij vernoemen. Dat brengt geluk. Tja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: