Greetz from Albania!

Tirana, 20 september 2007

Tirana is één absurditeit. Grote boulevards, waar honderden auto’s elkaar in hoog tempo van de weg rijden, begeleid door een niet ophoudend claxonconcert. De sterke arm rust ondertussen even uit. Iedere Albanees rijdt wèl in een Mercedes: afgeragde modellen uit de jaren zeventig en tachtig zònder roetfilter. Of nieuwe uit Nederland en Duitsland ontvreemde versies. De dagelijkse stroomuitval zorgt noodgedwongen voor de sfeerverlichting van dieselaggregaten. Grote stadsdelen moeten het met regelmaat zonder stromend water stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: