Tirana

Tirana, 21 september 2007

Gegeten in een Chinees restaurantje dat er niet als Chinees uitziet. Lekker! Dance op de achtergrond en trendy meubilair. Onverwacht spat een spectaculair vuurwerk de lucht in, van nabij ontvlamd. Een gebedsdienst bij een moskee, tweehonderd meter verderop, brengt het volgende tafereel. Wegens plaatsgebrek worden de tapijtjes op het nabijgelegen plein uitgerold, al snel  bezet door knieën richting het oosten. Overal handel op straat: fruit, sigaretten en plastic bling bling uit China. Appartementenblokken uit de communistische tijd, zijn op kosten van de gemeente in alle kleuren van de regenboog getext.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: