Landschap Albania

Albania, 19 september 2007

Het landschap is even droog als uitgestrekt. Gevaarlijke wegen verbinden de goed verstopte steden. Vele houten kruisen langs de weg, met naast bloemen, foto’s van in het ravijn gestorte automobilisten. Per bus kruis ik van zuid naar noord. In de bus tetteren balkanbeatz.  Acht uur lang gedurende de reis van Seranda naar Tirana. Twee zigeunerfamillies gaan met elkaar op de vuist, ergens halverwege het eindpunt. De buschauffeur weet uiteindelijk de gemoederen tot bedaren te brengen door het opschroeven van de volumeknop van de geluidsinstallatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: