Niets is wat het lijkt

Qui Nhon, 7 juni 2010

De geboden van het communisme zijn niet meer dan een glazuurlaag. Vooral in de stad gebeurt alles wat verboden is achter een ogenschijnlijk andere functie. Het overweldigende massageaanbod is natuurlijk bekend, maar ook drugs wordt verhandeld in kleine zaakjes. De aanblik van veel panden sterkt de verbeelding. Toch zijn de sporen van het communisme nadrukkelijk aanwezig. Op straat hoor je uit luidsprekers een stichtelijke boodschap, naast de sociaal-realistische propaganda op billboards.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: