Malecon

Havana, 29 januari 2013

Opnieuw lopen we een rechthoek door de stad, wel twee of drie. Onze longen zijn gevuld met dieseldampen. Havana blijft een caleidoscoop van indrukken. We kopen een schilderij, bezoeken een galerij, drinken een sapje op het Plaza de Cathedral en zelf werk ik een van het vet druipende kip naar binnen, met een sponzig broodje geserveerd. We boeken voor onze laatste overnachting een kamer in een hotel aan de Malecon.

Image

Image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: