Ancon Beach

Ancon Beach, 26 januari 2013

In een vijfenvijftig jaar oude, maar gerenoveerde Lada, worden we van Trinidad vervoerd naar Ancon Beach. De jonge chauffeur, een kennis van de familie van onze casa in Trinidad, rijdt met spiegelbril. Hij beschikt over een Iphone, verstopt in een nis van de taxi. Heimelijke luxe. Een kadaver van een paard ligt langs de weg, ergens halverwege de route. We arriveren bij een resort voor een kort verblijf. Instantmuziek waaiert in flarden over het strand, waar we neerstrijken op een strandbed. Weinig gasten om ons heen, wèl maken we kennis met de vele vliegen, die talrijk landen op onze tassen, armen, gezicht en strandstoel. Cuba? No Problem!

DSC00439

DSC00331

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: