Stuurvlees

Trinidad, 24 januari 2013

Buiten de historische kern manifesteert het leven zich in vele facetten. We zien een varkenskop aan een fietsstuur, passeren een school, waar de leerlingen naar ons zwaaien vanuit het raam en reiken naar op straat uitgestalde handelswaar. Later doe ik een was op de hand aan een dubbele gootsteen op het terras van onze verdieping. Met borstel en zeep. Onze verhuurster geeft lachend instructies; dat heeft ze nog nooit gezien, een man die de was doet. Dais lacht mee en kijkt tevreden toe.

DSC00366

DSC00415

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: