Amsterdam

Amsterdam, 17 januari 2013

Het land is ingevroren. Alles beweegt op halve kracht of ligt vast in sneeuw en ijs. De Vaderlandse Spoorwegen zijn snel met het voor de reiziger nadelig aanpassen van de dienstregeling. Treinuitval. Draadbreuk. Sein- en wisselstoringen bij lichte sneeuwval en matige vorst. In de trein van het zuiden naar Schiphol trapt een jongen onder invloed een toiletdeur in en flipt. Niemand durft iets te zeggen. Door zijn telefoon foetert hij zijn vriendin uit. Aangekomen bij de luchthaven is buiten onze adem zichtbaar. Sneeuwkristallen stuiven door de lucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: