Stomatologie

Cluj, 4 juli 2015

Op weg naar Moldavië is het middeleeuwse Cluj een ideale tussenstop. De stad heeft het trauma van de tandeloze Roemenen in de periode van Ceaucescu ver van zich afgeworpen: overal zijn er tandartspraktijken. Ik zie er tientallen binnen een paar straten. Tot laat in de avond kiert het blauwe laserlicht door de luxaflex van menig praktijk. Het resultaat mag er zijn. Overal flaneren mensen met stralend gebit. De stad straalt welvaart uit. De terrassen aan het Piata Unirii met zicht op een Gotische kerk zijn vandaag overvol.

IMG_1632

DSC02632

DSC02869

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: