Bangkok: verkiezingscampagne

31 juli 2011

Het ontwaken van de stad. Het verkeer komt op gang. Kinderen in uniform begeven zich op weg naar school. De straten gevuld met etenslucht. Een bedelmonnik met een nap, die door zomaar iemand met eten wordt gevuld, gevolgd door het voor het voorhoofd schuin tegen elkaar plaatsen van de handen. Straatrumoer: leven! Het nog uitblijven van de influx van toeristen, die zich nog beneveld door de cocktails van de avond tevoren, schuilhoudt.

De campagne neemt hilarische vormen aan met bizarre affiches. Een tocht langs de belangrijkste campagneplekken biedt een middag vermaak. Een Thai roept “elections” en wijst naar zijn favoriete kandidaat. De anderen verwuift hij naar het gezelschap van de kanslozen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: