Lawaai

Vinales, 23 januari 2013

Ter plekke blijkt een reservering voor een casa zoals zo vaak waardeloos en worden we naar een ander adres gestuurd, een huis van “sister of my wife”. Ons nieuw logeeradres blijkt een circus van geluid. De wind blaast door de niet te sluiten planken raamafsluiting zonder glas. Een varken gilt. Hanen kraaien van vroeg tot laat. Twee jonge honden blaffen onophoudelijk, overstemd door het voortdurend ontvlammen van luidruchtige conversaties van de mensen in Vinales, die allemaal onderling verbonden blijken te zijn. Een waterleiding ontbreekt. Regelmatig komt een vrachtwagen met een watertank en vult huis-aan-huis een reservoir. Onverschilligheid ligt over ons gastgezin, dat de hele dag wezenloos naar de televisie staart, die is aangesloten op een geluidsinstallatie, waarvan de bassen de fragiele wanden doen trillen. Cuba? No Problem!

DSC00235

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: