Dutch Hospital

Colombo, 13 februari 2014

Op het binnenhof van het Dutch Hospital, door de Hollanders in de 18e eeuw gesticht, zijn terrassen geplaatst, klinkt dance en heeft het bedienend personeel het druk met het uitserveren van cocktails en gerechten. Het complex is volledig gerenoveerd, mooi, tegen de achtergrond van de verlichte glazen cilinders van het WTC, die bij het vallen van de schemer torenen op de achtergrond. Weinig is nog origineel aan het oorspronkelijke hospitaal. Er zijn restaurants gevestigd en een winkelgalerij, volgens westerse prijzen in een westerse setting. Niet ver ervandaan liggen zwervers op straat.

Afbeelding

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: