Get lucky!

Kandy, 5 februari 2014

Met rappe stemuithalen in een microfoon wordt in bijna elke straat de lotto gespeeld en speelkaarten verhandeld. Talloze in patronen gedrukte cijfers verleiden veel mensen hun lot te bestemmen. Het lot van enkele bedelaars, die ter zijde neerstrijken is minder florissant. Hun kleding is vervet en vervuild, hun blik teneergeslagen. We delen zoete broodjes uit, samen met een Singalese vrouw. De keerzijde van de opkomende welvaart: prijsstijgingen en een toenemende sociale ongelijkheid.

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: