Semsonite

Kandy, 4 februari 2014

Drukke markten met lastige mannen die aankleven. Een blik op de handelswaar ontlokt meteen een op je roepen. We zien de meest komische kopieën van dure westerse merken: original! We kennen de taferelen: ieder land heeft zijn eigen variant. Inmiddels noodzaakt mijn hoeveelheid aangeschafte prullaria de aankoop van een nieuwe trolley. Voor twaalf euro! Ik ben blij met de aanwinst, maar weet nog niet dat bij een aankomende treinreis alleen het handvat zal overblijven en de koffer onder het gewicht zal bezwijken.

DSC01162

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: