Hsipaw

Hsipaw, 14 februari 2015

De bus, met saloninrichting, trekt door de haarspeldbochten over het berglandschap, waar vuren opflakkeren en de purperen zon aan de horizon verdwijnt. Gaandeweg hebben we het landschap groen zien worden, met meer loof. Aan de huizen te zien is in dit gebied meer welvaart. Vrachtauto’s, afgeladen met gekapt hout en afgetikte rotsblokken, rijden langs, wellicht op weg naar China. De weg is erg smal en vol gaten. Onze bus moet de vrachtwagens, allemaal voorzien van kleine lampjes in rood, oranje en wit, op duizelingwekkende hoogte passeren. In het inmiddels ingevallen duister is de rij transportwagens een kerstslinger in de nacht.

 

DSC02349

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: