Verbeeldingskracht

Hsipaw, 16 februari 2015

Op een brede weg wedijveren vrachtauto’s op snelheid. Ze halen in en drukken weg. Stof vermengd met roet waait op. Aan de rand van de weg sjokt een oudere man, bijna blind, met een achter hem gespannen plastic speelgoedauto. In zijn hand houdt hij een buitenband van een fiets als stuur, met touw verbonden aan het achterdeel. Het is een aandoenlijke aanblik, zijn verbeeldingskracht van een kind. We zien kinderen met zelfgemaakt speeltuig. Ze lachen naar ons. Kinderen zijn nog verlegen. Niet gewend aan het oog van de kamera of de via beeldscherm verspreide rolmodellen.

DSC02471

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: